Petzl_logo Petzl’s missie is het creëren van innovatieve oplossingen, materialen en diensten die mensen ondersteunen in verticale en donkere omgevingen. Ik ben erg dankbaar voor de ondersteuning van Petzl! Ik ben onder andere blij met de Reactik+ hoofdlamp, Sitta gordel en mijn 9.8 mm Contact touw.
Summitgrouplogo Summit Outdoor & Sports is toeleverancier / agent van innovatieve en high-end, technische buitensportmerken.
De merken zijn geschikt voor iedere actieve buitensporter die op zoek is naar kwalitatief zeer hoogwaardige producten voor het klimmen, alpinisme, expedities, toerskiën, trailrunning of gewoon voor een relaxte wandeling. Summit Outdoor verzorgt onder andere mijn La Sportiva klimschoenen!
neoliet_logo Neoliet heeft meerdere klimvestigingen waar ik graag kom om te trainen. Ik hang graag uit in Eindhoven of Tilburg.
clifbar_logo Clif Bar is een energiereep die lekker smaakt. De repen bevatten veel proteïne en vezels. Clif Bar geeft mij de energie die ik nodig heb voor mijn training. Mijn favoriete smaak is Blueberry Crisp!