Hallo klimmers!

Ik heb een mededeling die ik graag met jullie wil delen. Ik heb namelijk een nieuwe sponsor waarvoor ik erg dankbaar ben: Petzl!

Ik neem dus afscheid van mijn oude gordel en hang tegenwoordig alleen nog maar in een knaloranje Sitta.

Wie Petzl goed kent, weet dat zij meer dan alleen gordels bieden. Het is een Frans bedrijf en ze maken hoofdlampen, helmen, zekerapparaten, touwen, carabiners, crashpads, ijsbijlen en nog veel meer. Neem anders eens een kijkje op hun website Petzl – access the inaccessible, waar overigens ook enorm veel technische informatie over het materiaal te vinden is, vaak voorzien van duidelijke instructievideo’s en -plaatjes.

Petzl als sponsor betekent voor mij een motivatieboost waarmee ik een nieuw hoofdstuk open in mijn klimcarrière. Ik ben benieuwd wat de toekomst te bieden heeft met Petzl als ondersteuning!

DSC08125

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.