Sinds een week geleden heb ik klimdoelen voor mezelf gesteld voor het einde van het jaar.

De reden daarvoor is omdat ik fit wil zijn als ik in de rotsen ga klimmen. Ken je dat gevoel, dat je in een klimhal bent en je bent enkel je lichaam en je vingerkracht aan het onderhouden maar niet vooruit gaat? Daar ga ik eens verandering in brengen!

Ik heb 5 dagen op rij geklommen, 1 dag rust, nog eens 2 dagen geklommen en nu zijn we hier beland. Soms heb ik net meer tijd om te klimmen en ben ik meerdere keren op een dag in een klimhal te vinden. Uiteraard ga ik gestructureerd trainen, bouw ik het af, ga ik minder klimmen en steeds meer focus leggen op effectieve sessies. Voorlopig hou ik het af een toe bij een korte sessie in de middag, goede rust tussendoor en dan nog een klimsessie in de avond. Gewoon omdat het kan.

One_arm_pullup

Maar goed, sommige van jullie zullen het wel gemerkt hebben dat ik wat meer video’s en foto’s heb gepost op Instagram en Facebook. Zie hier een bewerkte video van wat pullups aan het einde van de dag na 6 effectieve uren in de hal. Ik ben niet helemaal bij met mijn edit skills maar dat komt te zijner tijd wel. Het is beter dan niets toch? Als je toch in Monk bent, probeer het zelf eens maar let wel op je vingers 😉

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.