Vandaag heb ik nog een video training in petto met Vera!

Ik was aan het twijfelen of ik naar een klimhal zou gaan om routes te klimmen of naar een boulderhal. Ik koos wederom voor het laatste. In plaats van saaie trainingen uit te voeren wilde ik wat meer uitdaging. Oftewel met creatief denken kom je een heel eind! Ik introduceer jullie deze zachte buizen speciaal gemaakt om in een klimwand te zetten.

DSC04873

Wat doe je er mee? Simpel, schroef ze in de trainingswand en ik daag je uit om ze te ontwijken of er juist tussendoor te klimmen! Tevens heb ik wat setjes toegevoegd in de wand om het mezelf wat leuker te maken.

DSC04867

Tussen mijn series door werd mijn rust bepaald door een dobbelsteen. Helaas gooide ik niet zo hoog en had ik maar 2 minuten rust.

DSC04869

DSC04870

DSC04871

DSC04872

Ik heb een deel van deze training opgenomen met mijn camera. Echter heb ik niet zo heel kunnen opnemen van mijn 32 bewegingen op de 40 graden wand vanwege mijn beperkte ruimte op mijn geheugenkaartje. Ik schat dat de route toch wel neigt naar een 8b…volgende keer meer geluk 😀 Check het zelf!

Video: Fun training

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.