2 weken geleden ben ik gaan klimmen in Freyr te België. Volgens mij was het een van de heetste weekenden van het jaar! Mijn gezelschap bestond uit Valentina & Arnold en Tanya. Ik heb nauwelijks geklommen, maar wel veel naar mijn zin gehad. Het voelde als +25 graden aan en in de nacht werden we bekogeld door hagel ter grootte van golfballen. Gelukkig hebben we het overleefd.

Tijdens dit weekend kwam ik Paul Lahaye tegen. Hij was zijn touw vergeten maar had wel zijn camera bij zich. Het was toch te heet om te klimmen en voordat ik het wist stond hij boven op de rots te fotograveren terwijl ik Surplomb Davaille aan het uitwerken was. Ik zal terug moeten komen om het af te maken!

Truong_Ngo_Freyr_Surplomb_Davaille_Paul_Lahaye__1403532008_63576

Tot gauw in koelere weersomstandigheden.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.