Hallo allemaal! Ik heb een verrassing voor jou.

Boulderbag-LaSportiva

Materiaal: 50% ripstop nylon, 50% polyester, kleur: geel/zwart, modeljaar: 2013

Zie je deze boulder pofzak? Zoals je kan zien is hij van La Sportiva en kan je hem gebruiken voor het boulderen. Ik heb hem nieuw ontvangen van mijn sponsor Richard Cremers. Hij importeert klim merken in Nederland zoals o.a. La Sportiva, Millet, Outdoor Research en Climbing Technology.

Ik verloot de boulder pofzak! Hij kan binnenkort van jou zijn. Hoe?

Je hoeft alleen maar de volgende vraag goed te beantwoorden:
In welk jaar bracht La Sportiva de klimschoen Mythos op de markt?

Het is een weggevertje. Veel plezier met zoeken!

Stuur je antwoord (jaar) met je naam naar Truong@live.com. De winnaar/winnares wordt op mijn website bekend gemaakt en geplaatst op 23 november en ook bericht per mail. Per deelnemer telt enkel het eerst ingezonden antwoord mee. Prijzen worden alleen verstuurd naar een NL adres. Deze prijsvraag loopt tot en met 22 november 2013, 23:59u en je gegevens worden niet aan derde partijen verstrekt.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.