Ik heb de afgelopen tijd mee gedaan aan lokale competities in Monk. Deze competitie heet Re-Set. Voor mij betekent het laag drempelige competitie en motiverend om mee te doen want het is lekker dichtbij huis 😀

Ik heb een aantal foto’s wat ik met jullie wil delen. De gekleurde foto is van Re-Set round 1, gefotografeerd door Dirk Mol en gehouden op vrijdag de 13e van september. En de 2 zwart witte foto’s zijn van Re-Set round 2, gefotografeerd door Bram Berkien van afgelopen vrijdag.

Re-Set round 1

Truong_Ngo_Reset_2_Kintaro

Truong_Ngo_Reset_2.2_Kintaro

De laatste foto was genomen toen ik hevig in de wir was met de zwaartekracht in de hardste boulder van de set en zojuist mijn grip verloor bij het bijpakken van de grootste volume. Het maakt mij bewust dat ik nog niet fit genoeg ben.

Een update over mijzelf: mijn doel is om snel fit te worden! Ik denk dat ik wel langzaam aan progressie boek, nog even geduld dus. Op het moment werk ik ook veel aan mijn zwakke punten en verzin ik veel boulders voor mezelf. Ik concentreer niet alleen maar op boulders, maar hou ook mijn duur in de gaten. Ik ben super gemotiveerd om hard te trainen en mijn grenzen te verleggen.

Deze competities zijn kleine cadeautjes, waar ik mezelf goed kan testen. Goed bezig Monk, ik geniet van de competitie boulders!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.