Goedemorgen allemaal!

Hier is een video van Borderline. Het was gisteren opgenomen in Berdorf te Luxemburg, waar de condities voor het weer perfect leek te zijn om routes te klimmen. Het was mijn laatste route van de dag. Ik wilde de route schoonmaken en mijn setjes ophalen. Blijkbaar waren dat de juiste gedachtes om deze route te klimmen.

Ik heb mijn twijfels over de graad. Sommigen waarderen het 8b en andere weer 8a+. Het zal allemaal wel, ik denk dat het gewoon een fraaie traverse van rechts naar links is met erg goede voettreden. Ik heb genoten van de route, prachtige omgeving, gezelschap en de stilte in de natuur. Dankjewel allemaal!

Oja, ik heb de route schoon gemaakt, het duurde 20 minuten en alle magnesium eraf gepoetst. Succes.

Video: Borderline, Luxembourg

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.