Reset-06Gisteren was mijn eerste competitie van het nieuwe jaar. Het was RE-SET round 6 in Monk Bouldergym.

RE-SET was nieuw voor mij. De regels waren simpel. Er waren 12 boulders geschroefd tussen de 4 en 8a met een tijdslimiet van 3 uur. Klim ze allemaal en je zou winnen.

Ik wist van de wedstrijd maar had nog niet eerder mee gedaan. Mijn doel was om te checken of ik fit genoeg zou zijn op dit moment.

DSC03766

Boulderbouwers Bruno & Michiel

Ik bevond me in een veld tussen trainingmaatjes en vrienden. Ik klom samen met Vera. Zij had dezelfde boulders geflasht.

DSC03767
DSC03769
DSC03771
DSC03772
DSC03773
DSC03775

Na een klein uurtje was ik klaar met alle boulders. Er was een boulder wat mij erg opviel. Het was een blauwe boulder op wand 4 en het had mij meer pogingen gekost dan ik had verwacht en het was niet eens de moeilijkste boulder.

DSC03770

Ik denk dat ik zulke subtiele boulders wel leuk vind. In het algemeen vond ik alle boulders wel vriendelijk.

Foto genomen door Bram Berkien

Foto genomen door Bram Berkien

DSC03774
DSC03777

Aan het einde van de avond was ik niet de enige die alle boulders had geklommen. Tim Reuser, Timo Tak en Ties Linders (toevallig allemaal startend met een T) hadden ook alle boulders geklommen. Bij de dames won Vera Zijlstra. We kregen een Lapis borstel voor de moeite. Vet toch?

DSC03778

Ik denk dat ik aardig fit begin te worden. Bedankt Monk en training maatjes voor de leuke tijd. Tot snel weer!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.