Vorige week vrijdag was ik om 06.30 wakker en probeerde toch nog een uurtje door te slapen.

Om 8 uur ging ik ontbijten op de eerste verdieping. In het ontbijtkamer waren veel Oostenrijkers aanwezig. nikki en Wouter waren al vroeg van de partij.

Na het ontbijt haalden we Tabitha op en reden naar de hal. De routes waren buiten in de grote overhang geschroefd.

Er waren veel nieuwe grepen gebruikt en daardoor werd ik heel erg nieuwsgierig!

De eerste route was een gele route en de tweede route was een zwarte route. Het eerste deel van de route ging prima totdat ik het dakje naderde.

Daar had ik een pocket met mijn linker hand, setje geklipt en ging door naar een knijper met mijn rechterhand. Ik verplaatste mijn voet en kruisde over naar een knijper. Hier moest ik naar een grote greep toe met een gat erin. Maar zover kwam ik niet, want mijn vingers zaten naast het gat! Ik dacht dat de tickmark meer naar links zat. Het was even balen, want ik weet zeker dat er meer in had gezeten. Tot zover mijn eerste route. Ik moest het goed maken in mijn tweede route.

Om 15.00 uur was mijn tweede route met zwarte grepen. Het was geschroefd aan de zijkant van de hal. De route zag er wel heel cool uit. Ik was erg relaxt aan het klimmen totdat ik een sloper had met mijn rechterhand.

Het was volgens mij de 8e greep ofzo. Ik had hem gematcht en plaatste mijn linkervoet op de greep. Vanaf hier ging ik erg dynamisch naar een verre knijper. Dat werkte niet voor mij. Halverwege in mijn beweging stopte ik. Ik weet niet waarom. Ik was erg teleurgesteld in mijzelf. Het ging zo lekker tot aan die pas.

Ik had moeten voelen dat ik die pas statisch had kunnen uitvoeren maar ging dynamisch door. Ik had de pas gekopieerd van een Koreaan die ik eerder in de route had gezien maar dat werkte niet voor mij.

Ik ben als laatst in de ranking geëindigd. Dit was een prestatie om snel uit mijn geheugen te verdringen! Ik weet niet wat ik moet doen. Ik voel me wel super gemotiveerd om hard te trainen vanaf nu. De rest van de event was aardig. Nikki en Jorg waren in de halve finale beland. Jorg had zelfs de finale gehaald en eindigde 6e!

Video: Actie held

Check mijn Facebook pagina voor de overige 80 foto’s van het event! Na de finale had ik een gratis maaltijd en gevoetbald met Jorg en het Oostenrijkse team 🙂 Ik heb echter wel een verbetering voor de organisatie voor een volgende keer in Puurs. Vanuit mijn oogpunt zou de speaker aan zijn speaker skillset kunnen werken of de microfoon uitzetten. Verder vond ik het event tof!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.