‘s Ochtends vroeg stond ik om half 8 op Schiphol. Ik had alle rust om mijn bagage in te checken. Tegenwoordig is dat allemaal geautomatiseerd. Snel stop ik mijn verse kiwi’s in mijn koffer voordat ze bij de security worden afgepakt. Bij de check in zijn er geen ‘cassieres’ meer die je koffer aannemen, maar grote automaten die paraat staan om je koffers te wegen en in te slikken nadat je je eigen sticker op je handvat hebt bevestigd.

Gelukkig ben ik door de security van Schiphol gekomen. Zij konden niets van mij afpakken. Bovendien kon ik na de metaalpoortjes gewoon doorlopen zonder dat ik was gefouilleerd! Gelukkig maar.

Ik heb een half uur rond gelopen op Schiphol en toen bijgekomen op een van de comfortabele lederen ligstoelen met een uitzicht op de vliegtuigen. Een uur later vergezelden Elko, Nikki en Ulf mij bij de KPN corner, waar ik heerlijk aan het genieten was van gratis wifi.

Ik heb nog wat foto’s bewerkt voordat ik het vliegtuig was ingestapt. Op naar Turijn!

Update 11:30
Heelhuids was ik aangekomen in Turijn, waar ik direct doorging naar Hertz om een huurauto op te halen. Mijn bagage was ook aangekomen. Mijn koffer was niets vergeleken met de rest. Ik had 10 kg ingecheckt en ik denk dat dat wel voldoende is voor de komende paar dagen.

Een uur later zat ik dan achter het stuur met navigatieman Ulf op de passagiersstoel. Nikki en Elko zaten gedeisd achterin. Op naar Frankrijk!

Update 13:30
We zijn aangekomen in Briançon. De huizen zien er mooi en kleurrijk uit. De bergen zijn ook super vet. Accomodatie was goed te vinden. Ik was gelukkig wel voorbereid door mijn papieren van tevoren uit te printen. De planning voor vanavond was om de technical meeting bij te wonen, de wand te bekijken en dan gezamenlijk te eten.

De technical meeting was wel aardig. De teams werden land per land aangekondigd. Er was 1 wijziging namelijk dat de dames morgen om 14.00u gaan starten in plaats van 15.00u. Ulf kwam met de startlijst aanzetten. Van alle heren heb ik de eer om de spits af te bijten in route nummer 1. Dat betekent dus dat ik morgen om 07.00u in de isolatieruimte zit en mezelf ga voorbereiden voor de route. Ik ga exact om 08.30u klimmen. Check de live stream!

Mijn shirt heb ik ook alvast klaar liggen!

Ik ga lekker slapen want mijn wekker gaat over 7 uur alweer af. Tot morgen. Bonnuit!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.