Tijd voor wat klimupdates!

Ik reis een tijdje terug in de tijd en begin met mijn training nieuws.

2 maanden terug op donderdag 19 april gingen we naar Puurs in België. Met het lead team willen we 2 x per maand in een andere hal trainen. Puurs Klimax II is per definitie een van de betere klimhallen om te trainen naar mijn mening.

Ik had sowieso al heel lang geen routes geklommen: 2 maanden om precies te zijn. Elke donderdag heb ik een roostervrije dag zodat ik lekker kan klimmen. Het was dus fijn om even weg te zijn en tijd te spenderen in een andere klimhal.

Team leden Elko, Tim en Nikki waren ook van de partij. Ulf viel in voor Wouter en stuurde ons aan. Zijn taak was voornamelijk mij zekeren. Ik heb 8 lange routes gedaan en werd flink verzuurd. Waar is mijn duur heen gegaan?

Elke keer dat ik in Puurs ben, denk ik bij mezelf: Okay ik wil hier elke week trainen. Als ik wat duur en weerstand wil opbouwen en mijn grenzen wil opzoeken, dan moet ik hier zeker 1 keer per maand komen! Maar – 2 maanden later – vandaag de dag ben ik nog steeds niet terug geweest naar Puurs. Ik ga gelijk een klim meeting regelen!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.