De 4e editie van het Nederlands Jeugd Kampioenschap Boulder 2012 werd vandaag gehouden in Monk Bouldergym.

Na een duidelijke briefing, kon ik mijn boulder bekijken. Nee ik deed zelf niet mee, maar ik was dit keer onderdeel van de jury. Ik kreeg boulder nummer 11 toegewezen die in een dak begon. Het was geen weggevertje voor een 6c.

Maar goed, het concept van deze competitie was veranderd naar maximaal 5 pogingen per boulder. De jeugd kregen 15 boulders voor hun kiezen en het ging vrij soepel. Ik denk dat dit concept echt goed werkt. Ook de finale ging goed. Dit keer ga ik niet veel foto’s plaatsen want ik ben er zeker van dat er binnenkort honderden foto’s online komen te staan. Check de resultaten hier.

Ik vond het leuk en Monk Bouldergym verdient een pluim voor het organiseren van een geslaagd kampioenschap!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.