Nog maar 3 dagen te gaan, yesss! Terwijl de tijd doortikt heb ik een post beloofd met meer informatie over de Worldcup in Valence.

Ik ben er nog niet eerder geweest, dus heb ik mij alvast verdiept in de wedstrijd. Een beetje voorbereiding kan geen kwaad!

Ten eerste, zijn er op dit moment 75 77 deelnemers die zich hebben ingeschreven om mee te doen, waaronder Nikki van Bergen, Elko Schellingerhout en ik. Wij vertrekken donderdag ochtend met het vliegtuig vanuit Amsterdam richting Lyon, Frankrijk. Hopelijk lopen wij geen vertraging op of, in het ergste geval, missen we onze vlucht.

Ten tweede, dit is de vijfde keer dat er een Worldcup sportklimmen in Valence wordt gehouden. De wedstrijd wordt georganiseerd door climbing club Mineral Spirit en vindt voor het lead gedeelte binnen plaats. De wand is maar 14 meter hoog, 21 meter breed maar hangt meer dan 10 meter over! Klik hier voor foto’s van de wand. In mijn vorige bericht had ik al een kaart toegevoegd, maar hieronder zie je een kaart van de exacte klimhal locatie.

Kaart: Loopafstand hotel naar de klimhal

Zoals je op de kaart kan zien, ligt ons hotel Inter-Hotel De Paris Et Des Voyageurs een steenworp van de klimhal vandaan. Dank voor het boeken Vera!

Ten derde, heb ik gelukkig ook wat meer informatie gevonden over het programma. In het kort:

Op vrijdag 28 oktober vindt tussen 09.00 uur en 15.30 uur de kwalificaties plaats.
Op zaterdag 29 oktober start om 12.30 uur de halve finales en in de avond uren kun je vanaf een uurtje of 20.00 uur de finales live volgen via de webcam!

Volg het Nederlands lead Team live of op Facebook.

Tot slot wil ik mijn bericht afsluiten met een teaser die ik heb gespot. Veel kijkplezier!

Video: Escalade – Teaser Coupe du Monde Valence – FFME

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.