Vanochtend stond mijn wekker op 06:00 uur maar ik kon echt niet uit mijn bed komen. Ik zou eigenlijk om 06:30 uur vertrekken, zodat ik wel wat speling had op Schiphol, maar helaas was mijn ochtend rek verspeeld. Ik vertrok uiteindelijk om 07:00 uur en stond kwam een uur later aan op Schiphol.

Ik heb gelukkig geen vertraging gehad. Op Schiphol stond teamlid Nikki er al, ze was mooi op tijd. Elko kwam even later aan en we waren compleet. Het inchecken ging goed. Bij de poortjes waar iedereen werd gescand, werd ik er tussen uit gehaald. Ik moest mijn tas openen, maar er zat niets bijzonders in mijn tas. De controleur wilde mijn gadgets checken, hij was gewoon jaloers op mijn camera!

De vlucht naar Zurich ging zoals gepland. Ik kreeg lekkere swiss chocola tijdens de vlucht.

Het was zo lekker dat ik zin had in meer. Met mijn pure awesomeness had ik toch nog meer chocolaatjes weten te scoren aan het eind van de vlucht.

In Zurich hebben we zo’n uur de tijd gehad om bij te komen. Terwijl Nikki en Elko een beetje gingen computeren liep ik daar een rondje op het vliegveld en het was leuk want er was heel veel chocola verkrijgbaar. Hier en daar heb ik wel zoete hoogtepunten beleefd.

Dus als je ooit op Zurich aankomt, loop rond en je weet precies wat ik bedoel.

In Zurich haakten Mathilde en haar moeder uit Zweden bij ons aan. Zij hadden dezelfde vlucht naar Lyon.

In Lyon aangekomen, ging ik een auto huren.

We hadden een kleine auto gereserveerd, maar dat was voor 3 personen bedoeld. We waren nu met z’n 5en en gelukkig hadden ze bij de autoverhuur nog een grotere auto op voorraad.

Het paste allemaal. Het duurde ongeveer 2 uur voordat we echt in Valence waren. Zonder navigatie was het toch gelukt om op tijd te zijn voor de registratie welke zich in de klimhal bevond.

We hebben eerst onze auto geparkeerd in de straat van het hotel en vervolgens ingecheckt. Het is een ** hotel en ligt zo’n 15 minuten lopen van de klimhal vandaan.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel betere hotels heb gezien, maar vooruit, ik zit er maar voor een paar dagen!

Vervolgens gingen we snel de stad in om te eten want het was al 18.30 uur. Wat mij opviel is dat veel restaurants een openingstijd hanteren vanaf 19.00 uur. Wij hadden nogal haast want we wilden op tijd zijn voor de technical meeting van 19.30 uur. Gelukkig vonden we nog een gemiddelde restaurant waar wij snel werden bediend. Ik had entrecote nature avec pomme et salad. Jammer dat ik er geen ketchup bij kreeg. Vlees was aardig. Totaal was ok, want ik had echt super veel honger. Nikki koos voor lasagne en Elko voor een pizza.

Daarna waren we ruim op tijd bij de technical meeting. Er waren geen bijzonderheden.

Nikki start als 7e in haar eerste route en 23e in haar tweede route. Elko start als 6e in zijn eerste route en 28e in zijn tweede route. Ik start als 38e in mijn eerste route en 16e in mijn tweede route.

Het programma is verder niet veranderd. Na de technical meeting heb ik nog een lekker toetje gegeten als afsluiter van de dag. Dit was in een restaurant om de hoek bij ons hotel.

Het was super lekker. We komen zeker terug voor een avond maaltijd. Daarna zijn we terug gegaan naar het hotel.

Dat was het wel weer. Ik ben moe en ga lekker slapen want ik moet weer vroeg op. Welterusten allemaal en de groeten uit Valence Frankrijk!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.