Vandaag heb ik veel gereisd. Van Utrecht naar Amsterdam naar Parijs naar Geneve tot aan Chamonix!

De ‘vind ik niet leuk’ gedeelte van de reis:
Wachten op vliegvelden, fouilleer gedeelte in Parijs nadat we door de metaalpoortjes zijn gelopen, vertraging door andere reizigers waarmee we moesten samen rijden voor de Chamonix escort, Burger King lunch om 17.15u, diner bij een Italiaans restaurant + slechte service, hotel kamer uitzicht (want ik heb een stoel nodig om van het uitzicht te genieten).

‘Vind ik leuk’ gedeelte van de reis:
Zonnig weertje, beetje turbulentie tijdens m’n vluchten, bijna geen vertraging totdat we in Geneve vliegveld zijn gekomen, chocolade koekjes in het vliegtuig, gratis wi-fi op vliegvelden om mijn status op mijn telefoon bij te houden, spinazie in mijn pasta waardoor ik ga winnen, hotel midden in het centrum, kamer uitzicht op de bergen en niet te vergeten super lekker ijs in Chamonix!

Gelukkig kwamen we Heiko Wilhelm (Oostenrijks klim coach), hij informeerde ons over de technical meeting en vertelde welke startnummers wij hadden. Bedankt! Ik kreeg het volgende te horen: Morgen start de kwalificatie om 9.30u tot 16.00u. Mijn startnummer in Q1 is 65e en Q2 als 22e. Elko, Q1 – 43e en Q2 – 83e (laatste). De eerste route is buiten maar de tweede route is binnen!

Genoeg informatie voor nu, ik ga lekker slapen. Wish me luck & trusten!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.