Inmiddels is het alweer een week geleden dat de Worldcup boulder in hartje Eindhoven heeft plaats gevonden.

Ik heb nog een videootje van de Worldcup boulder in Eindhoven gevonden op de website van Udo Neumann. Het geeft een goede indruk over wat er achter de schermen is gebeurd. Kijk zelf wat er allemaal gebeurt als het regent en zo!

Video: Worldcup Boulder Eindhoven

De volgende worldcup op de kalender is ook alweer afgewerkt en vond dit weekend plaats in Barcelona. Als we het Nederlands Team scannen op de scorelijst vinden we een mooi resultaat terug van Nicky de Leeuw met wederom een halve finale plek en eindigde daarmee op een 18e plek, Casper ten Sijthoff op 27, Wouter Jongeneelen op 39 en Vera Zijlstra op plek 26. De rest van de uitslagen vind je hier.

Wil je meer nieuws volgen van het Nederlands Team? Klik dan ‘vind ik leuk’ knop op Facebook! Vind ik leuk!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.