Elke dinsdag middag train ik meestal in Monk bouldergym.

Vandaag hadden we echter een andere locatie op de agenda staan namelijk Puurs Klimax. Je weet wat dat betekent, veel lange routes klimmen!

Mijn voorbereiding was geslaagd. Touwtje van Climbing Technology mee, Boreal klimschoenen, pofzakje, gordel, Berghaus team kleding aan en hopsakee.

Op de parkeerplaats voor Monk stond het CTO busje al gereed. Ook Jorg Verhoeven was erbij, weliswaar niet fysiek maar gewoon als sticker op de bus.

Zoals je ziet, zijn we dus met een hele groep.

In Puurs aangekomen, heb ik ongeveer 6 routes geklommen. Veel is het niet, omdat ik helaas nog niet hersteld ben van mijn elleboog blessure. Na observatie van coach Wouter moet ik in de routes door blijven klimmen, van greep naar greep, waar mijn voeten automatisch moeten positioneren om de volgende beweging te maken. Zelf vind ik dat ik minder moet twijfelen maar dat was wellicht niet zo zichtbaar tijdens alle routes.

Helaas vloog de tijd voorbij. Jorg liet zich ook weer van zijn beste kant zien in Puurs…

Hopelijk kunnen we in de nabije toekomst vaker gezamenlijk trainen in een andere klimhal. Tot de volgende keer!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.