Net zoals jullie kijk ik uit naar dit moment. De winnaar van de prijsvraag is bekend!

Een week geleden stelde ik mijn nieuwe Berghaus tas beschikbaar door middel van een prijsvraag. Ik zal de vraag herhalen en de juiste antwoorden geven.

De vraag is:
Hoeveel jaar ben ik, hoeveel verhalen heb ik tot nog toe gepost op mijn website (inclusief dit verhaal) en wanneer is mijn website in de lucht gegaan voor het publiek?

Exact een week geleden ben ik 27 jaar geworden. Bedankt voor alle felicitaties die ik heb ontvangen! Verder heb ik 155 berichten gepost. Bijna iedereen had die vraag goed op een enkeling na. En de laatste vraag was een beetje tricky. Voor het publiek was mijn website in de lucht gegaan op 11 mei 2009! Ik had voor die datum al wat berichten geschreven ter opvulling van de website maar nog niet gepubliceerd.

Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om dit allemaal tot op de bodem uit te zoeken. Er blijven 2 mensen over die de juiste antwoorden hebben ingezonden. Slechts 1 persoon kan de tas winnen…

Check de video hoe ik de winnaar heb bepaald.

Video: Kop of Munt

De winnaar is Tom Doms! Je ontvangt vandaag een mail over je nieuwe tas.

Bedankt voor het meedoen en tot de volgende prijsvraag!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.