Ik heb zoveel video materiaal de laatste tijd. Ik heb weer wat video’s voor je uitgekozen en bewerkt. Vandaag krijg je wat Upload videos te zien.

Zoals je weet werd een tijd geleden Upload package #7 geschroefd in Bussum Rocksteady. Bussum lijkt wel the place to be om actie video’s te maken!

Op de dag zelf toen de boulders erin waren geschroefd was ik toevallig ook aanwezig. Ik was echter niet alleen gekomen, team lid Vera Zijlstra en Mirthe van Liere waren ook van de partij. Toen we aankwamen in Bussum, hebben we op een haar na de routebouwers gemist. Wat een goede timing ha!

Maar goed, we hadden 2 crashpads bij ons. Ik had een selectie gemaakt uit mijn nieuwe Moon collectie: groene hoody, organisch shirt + broek. Ik moet toegeven dat het echt super comfortabel zit. Bovendien zat het weer ook nog eens mee, kijk daar word ik vrolijk van.

We begonnen op te warmen in de dames boulders. 3 leuke boulders. Persoonlijk vond ik dames boulder #3 een beauty, welke gebouwd was door Joppe en links achter in de tuin was geschroefd.

Video: Dames boulder #1

Video: Dames boulder #2

Video: Dames boulder #3

Nadat ik de dames had afgewerkt, was ik nieuwsgierig naar de heren boulders. De boulder bouwers zijn erin geslaagd om een keiharde package af te leveren. Ik ben nogmaals terug gekomen om de eerste heren boulder te klimmen. Het was eigenlijk de makkelijkste boulder van allemaal. Ook vind ik de 2e boulder erg interessant, het geeft een leuk effect mee aan je lichaam wat je sowieso onder controle moet kunnen houden om de boulder te kunnen klimmen.

Video: Heren boulder #1

Video: Heren boulder #2

Je mist boulder #3. Helaas is het mij nog niet gelukt om de boulder te beklimmen. De boulder begint net over het dakrand. De eerste keer was ik niet zo gemotiveerd om het uit te werken. De tweede keer toen ik wederom in Bussum was, vond ik het echter niet mijn boulder stijl. Ik heb het maar gelaten voor wat het is.

Tot dusver mijn Upload boulders. Het is leuk om in zoveel verschillende hallen te klimmen. Ik zal deze videos binnenkort versturen naar de Upload site om nog wat punten te scoren. Check de rest van mijn videos in mijn eerdere berichten of klik hier.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.