Jaaaa het is tijd voor een verrassing! In het kader van mijn verjaardag heb ik zin om een cadeautje weg te geven.

Ik had een tijdje terug tijdens de Bergsportdag een rugzak van Berghaus gewonnen. Ik heb er super hard voor gewerkt! Hij is nieuw, kaartje zit er nog aan, 30 liter en vandaag ga ik hem verloten!

Deze rugzak kan binnenkort van jou zijn. Ook dit keer zal ik de prijsvraag niet zo moeilijk maken. Hier komt ie dan!

De vraag is:
Hoeveel jaar ben ik, hoeveel verhalen heb ik tot nog toe gepost op mijn website (inclusief dit verhaal) en wanneer is mijn website in de lucht gegaan voor het publiek?

Appeltje eitje zeg ik. 🙂 Succes en tel ze!

Stuur je antwoord (Truong’s leeftijd + aantal posts + datum) met je naam naar truong@live.com. De winnaar/winnares wordt op mijn website geplaatst op 4 april en ook bericht per mail. Per deelnemer telt enkel het eerst ingezonden antwoord mee. Deze prijsvraag loopt tot en met 3 april 2011, 23:59u en je gegevens worden niet aan derde partijen verstrekt.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.