Afgelopen vrijdag hebben de bouwers van Monk iedereen weer blij gemaakt met een nieuwe set boulders.

Het is een bonus set en dit keer zijn ze erg vriendelijk. Wederom heb ik de video’s met alle plezier bewerkt, speciaal voor jou. Ik heb ze trouwens niet allemaal, ik denk dat ik namelijk een video heb verwijderd tijdens het bewerken haha (dames boulder #2 Ulf). Ach ja, Ulf is kwijt maar hij is toch makkelijk te beklimmen. Ik neem hem later wel op. Gelukkig is de bouldergym maar 5 minuten van mij vandaan! De heren boulders zijn wel compleet.

Door deze boulders ben ik weer een ontzettende eindbaas. Veel kijk plezier!

Video: Dames boulder #1 Bart

Video: Dames boulder #3 Wessel

Video: Heren boulder #1 Vera

Video: Heren boulder #2 Myrthe

Video: Heren boulder #3 Jenna

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.