Gisteren was ik op en neer gereisd naar Amsterdam MN THEA voor de nieuwe Upload boulders.

Dat betekent wederom 6 nieuwe boulder problemen, 3 voor heren en 3 voor dames. Ik had er super veel zin in!

De boulders zijn dit keer een stukje pittiger. Dat geldt zowel voor de heren als voor de dames boulders. Leuk zijn ze wel, want de meeste boulders kun je lekker uitwerken. Helaas vind ik dat dat niet geldt voor alle boulders. Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar de mening van de bouwers. Wellicht heb ik de juiste methode nog niet gevonden of ben ik wederom te zwak voor bepaalde boulders. Ik gooi de filmpjes binnenkort nog wel een keer online.

Hieronder zie je alvast een promo filmpje van de Upload boulders. Geniet er van!

Video: Upload THEA trailer

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.