Met Upload reis je heel wat af, van Amsterdam – Den Haag – België St. Niklaas – Tilburg tot aan Eindhoven. Overal heb ik mijn trukendoos toegepast en een hoop moois kunnen toveren.

Om de boel van Upload te completeren, heb ik mijn laatste uitdagende boulder ook maar geupload. De magische actie vond plaats in bouldergym St. Niklaas, waar ik overigens niet de enige Upload illusionist was.

Dit keer heb ik mijn tripod niet gebruikt want hier en daar liepen wat padvindertjes onder mij langs tijdens het boulderen. Graag hou ik mijn camera heel en hoefde daar geen zorgen om te maken, want team lid Vera Zijlstra was mijn camera backup. Met haar toverstok zorgde zij ervoor dat ik veilig kon landen en dankzij haar geweldige camera werk heb ik wederom weer extra video werk gekregen.

België St. Niklaas Upload boulders: Check!

De harde kern.

Ties zet Marijn’s actie vast op tape.

Video: Marijn in actie.

Video: Heren boulder #1 Esperanza

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.