Vrijdag avond na het werk haalde ik mijn Boreal Falcon klimschoenen en Moon boulder pofzak op in Monk Bouldergym.
Ik was mijzelf aan het voorbereiden voor de volgende dag. Bij thuiskomst heb ik mijn tas ingepakt en kon niet wachten om de nieuwe boulder problemen te klimmen in Tilburg.

Toen ik vandaag wakker werd, zonder wekker, had ik veel honger. Ik maakte ontbijt voor mijzelf klaar. Overigens had ik niet veel voedsel op voorraad, behalve wat crackers en Powerbar repen. Ik overleef de komende paar uur wel dankzij Powerbar. Vervolgens rende ik de trap af en had mijn fiets op het station gelaten waardoor ik de keuze had om te gaan lopen of met de bus naar het station te reizen.

1,5 uur later arriveerde ik eindelijk bij Neoliet in Tilburg. Het gebouw ziet er eigenlijk best mooi uit. Ik heb mij aangemeld en dacht dat ik wel de eerste klimmer zou zijn met Upload. Niets van dat was waar want een paar lokale klimmers waren mij voor en hadden de boulders al op vrijdag avond geklommen. Helaas geen Upload shirt voor mij dus.

Ik liep de trap af naar het boulder gedeelte en zag Mirthe van Liere en Pascal Heger wat Upload problemen uitwerken. Blijkbaar was ik niet de enige die voor Upload was gekomen.

Ulf Lennertz en Neoliet oprichter Erik Jacobs waren later ook van de partij. Jammer dat Erik niet mee doet met de competitie, hij gaf aan dat hij niet zo in klim vorm was maar het was hem wel gelukt om alle boulders te beklimmen.

Ja ik denk dat je gewoon mee moet doen met de competitie, je weet het zelf, je bent sterk genoeg Erik, maar dat is mijn mening.

Ik ben een voorstander van het Upload concept. Je kan elk moment naar een klimhal gaan en de Upload problemen uitwerken. Nu weet ik dat er een aantal klimmers zijn die hun pogingen ook hebben opgenomen maar nog niet op internet hebben gezet. Ik neem aan dat dat een tactiek is om te wachten tot het laatste moment en vervolgens alle video’s te versturen en iedereen te verrassen. Als iedereen op het laatste moment hun video’s zou gaan versturen, dan heb ik zo mijn twijfels dat dit concept ooit zal terugkomen! Ik wil hiermee zeggen dat klimmers maar beter hun video’s kunnen versturen om zo Monk te ondersteunen en te laten weten dat er meer animo is voor dit concept.

Maar goed, Pascal en Ulf hebben mij gefilmd. Zonder hen zou ik mijn Upload problemen niet op ooghoogte hebben gehad en daarvoor mijn dank.

Ik heb geen van de video’s bewerkt, zet a.u.b. je speakers uit om Ulf’s commentaar te dempen, zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd. Hieronder staan alle 6 de problemen uitgewerkt. Wederom waren het mooie boulders en fijn om te klimmen. Veel plezier en verstuur ook jouw boulders!

Dames boulder #1 Vinnie

Dames boulder #2 Sjors

Dames boulder #3 Charles

Heren boulder #1 Lola

Heren boulder #2 Viola

Heren boulder #3 Wendela

Extra compilatie van Ulf Lennertz. Hij praat trouwens teveel haha!

Mirthe deelt haar diepste geheimen met Ulf

Ulf aan het werk in dames boulder #2 Sjors

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.