Twee dagen geleden stond een DHL medewerker voor mijn deur om een pakketje af te leveren van Boreal uit Spanje.

Ik ben blij dat ik een pakketje heb ontvangen. Het was verpakt met Boreal tape. Voorzichtig heb ik mijn doos geopend om de inhoud te checken. Ik had klimschoenen verwacht maar er was meer. Zo zaten er ook nieuwe hardloop schoenen bij!

Futura Verde & Krypto

Ik zal je een beknopte review geven van de schoenen. Zoals je ziet, zijn beide schoenen groen. Ik vertel eerst wat over de Futura Verde hardloop schoenen.

Futura Verde

De schoenen zijn zacht en ideaal om mee hard te lopen en survival tochten mee af te leggen. Mijn voeten zitten erg comfortabel als ik de schoenen pas. Ze zijn lichtgewicht, 770 gram per paar, 100% waterafstotend en gemaakt van high-tech materiaal.

Nu wat meer over de klimschoenen. Hieronder zie je een close up van de Boreal Krypto.

Krypto

De Krypto is een nieuw model in de collectie van Boreal. Ze zijn vergelijkbaar met de Crux, behalve dat de zool wat zachter is. Het voelt echt rubber achtig aan (lees: plakkerig) en daarom denk ik dat ze ideaal zijn voor overhangende routes. De schoenen wegen 485 gram per paar. Dubbele klittenband zorgen ervoor dat je voeten optimaal aansluiten op de schoen. De hak heeft geen randjes zoals de Falcon. Ik heb de schoenen nog niet getest maar ik denk dat ze erg comfortabel zitten vanwege de klittenband sluiting.

Okay, voor zover mijn review over de schoenen. Boreal, bedankt voor jullie support!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.