Een beetje aan de late kant maar hier heb ik nog wat foto’s en impressies van de laatste wereldbeker.

Mijn dag begon met een ontbijt rond half 10 ‘s ochtends in het hotel. Volgens mij waren alle klimmers aanwezig. Best gezellig zo’n hotel vol met klimmers. Na het ontbijt heb ik niet veel meer gedaan. Het was voornamelijk wachten tot het 17:00 uur was zodat we Jorg konden aanmoedigen in de finale. Ik heb buiten wat rond gelopen maar alles in het kleine centrum was gesloten.

In de middag besloten Nikki, Elko en ik dus een gebakje te eten in de pizzeria aan de overkant. Dat was echt machtig en lekker.

Verder heb ik in de lobby rond gehangen met mijn laptop. Ik was niet de enige, want naast mij zat Alizée Dufraisse te internetten. Ik was eigenlijk benieuwd wat zij dagelijks deed. Zij vertelde mij dat ze Russisch studeert, met name de taal, cultuur en alles wat ermee te maken had. Best interessant. Na een paar uur was mijn middag voorbij gevlogen en was het tijd om naar de klimhal te gaan.

Klimhal van buiten

Ik was rond half 5 in de hal. Langzaam aan werd het alsmaar drukker. Zo zag het eruit om iets over 5.

Om 17.00 uur was er meer belangstelling voor de finales. De meeste stoelen waren dus bezet.

Publiek en de finale wand

Erg druk dus. De heren in de finale werden voorgesteld gevolgd door de dames. Daarna was het tijd om de route in te lezen.

Route inlezen

Niet veel later begon Jorg dan eindelijk aan zijn finale route. Ik heb de route opgenomen in HD kwaliteit. Dus veel plezier met kijken!

Jorg in de finale, Worldcup Kranj 2010

Ik vind het altijd mooi om topklimmers aan het werk te zien gaan. Jorg behaalde een 6e plaats, wat natuurlijk een erg goede prestatie is. Lees hier meer informatie over resultaten en zo.

De volgende dag zat mijn weekend er weer op en was het tijd om naar huis te gaan. Al met al was mijn weekend erg leuk. Ik vond het leuk om andere klimmers beter te leren kennen. Jammer dat het wedstrijd seizoen er weer op zit. Ik kan niet wachten tot mijn volgende seizoen weer van start gaat. Ik zal nu eerst wat gaan rusten en een klimpauze plannen van een paar weken zodat mijn lichaam volledig kan herstellen.

Je kan duidelijk aan het landschap zien dat ik weer terug ben in Nederland. Zo plat als een dubbeltje.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.