Mijn website bestaat bijna 1 jaar!

Om dit te vieren wil ik mijn website een nieuw gezicht geven. Waar ik meer aandacht aan wil besteden is mijn header, een foto boven aan mijn website wat bezoekers als eerste zien wanneer de site wordt bezocht.

Hieronder heb ik een aantal foto’s wat mogelijk ter vervanging zou kunnen worden gebruikt. Ik wil je de mogelijkheid geven om mee te beslissen. De optie met de meeste stemmen zal 50% meetellen in mijn uitkomst.


Header 1


Header 2


Header 3


Header 4

Who will offer the audience the biggest surprise during the Nationals? Wie zorgt voor de grootste verrassing tijdens het NK Sportklimmen?

  • Lynn van der Meer (36%, 21 Votes)
  • Aniek Lith (17%, 10 Votes)
  • Pauline Schreurs (12%, 7 Votes)
  • Tiba Vroom (10%, 6 Votes)
  • Roelien van de Vrie (9%, 5 Votes)
  • Nikki van Bergen (5%, 3 Votes)
  • Marianne van der Steen (5%, 3 Votes)
  • Iris Straatsma (5%, 3 Votes)
  • Corien Prins (0%, 0 Votes)

Total Voters: 72

Loading ... Loading ...

Hieronder kun je de hele foto bekijken.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4

Alle foto’s zijn gemaakt door Wouter Lancée, copyright protected.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.