Na zo’n intensieve wedstrijd waren de meeste van ons toe aan een rustdag. Dat was wel even lekker. Het voelde ook aan als een zondag.

‘s Ochtends hebben we heerlijk samen ontbeten. Wouter, Vera, Nicky en Channah hadden boodschappen gehaald bij de lokale supermarkt. Casper had voor iedereen een gebakken ei met ham klaar gemaakt. Top ontbijt!

Daarna gingen we op weg naar Burbage South om wat rotsen te verkennen. Ook dat was maar 15 a 20 minuten rijden vanaf ons huisje.

We hebben een mooie wandeling gemaakt tussen de rotsen. Het zonnetje scheen er mooi bij.

Samen met Ferdinand, Casper, Michiel en Nicky gingen we alvast terug naar huis. Sommigen gingen nog even wat studeren onder een genot van een kopje koffie. Ik hield mij bezig met het updaten van mijn site.

In de avond had chef Wally samen met sous-chef Vera een lekkere pasta maaltijd voorbereid. Voor het eerst zaten we met z’n allen in de ridder kamer. Het was een gezellige diner met een mooie achtergrond sfeer.

Na het etentje hebben we nog besproken hoe de rest van de week zou worden in gepland. Hopelijk blijft het zonnetje hier in Engeland schijnen want we willen super graag buiten klimmen!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.