‘s Ochtends word ik wakker om 8.30 uur. Ik merk dat ik pijn heb. Geen pijn in mijn armen, geen pijn in mijn rug maar pijn aan mijn kont omdat ik zo hard van een skateboard was gevallen. Casper loopt voorbij om te gaan ontbijten. Ik sta op en kleed mij om. In de gang ruik ik weer die fantastische Whiskas voer. Ik heb het helemaal gehad met die geur en ben blij dat dit de laatste dag is.

In de keuken zie ik mijn teamgenootjes aan tafel ontbijten. Hier en daar hoor ik wat flauwe opmerkingen over mijn site updates. Het is mijn site en ik zet erop wat ik wil en wat ik mee maak. Het is mijn virtuele vrijheid. Ik deel mee dat ze achter lopen en dat er alweer 2 nieuwe online updates zijn. Ondertussen eet ik wat bruine sneetjes met slices yorkham en drink wat bosvruchten thee.

Na het ontbijt gaan we inpakken. We vertrekken om 9.30 uur naar Leeds. Ik loop naar de woonkamer toe om mijn laptop en adapter te halen. Iedereen is druk bezig met inpakken. Terwijl ik mijn tas inpak hoor ik nog een stofzuiger in de keuken. Er wordt flink huis gehouden. Ik maak nog netjes mijn bed op voordat ik mijn kamer verlaat. Met tas en al ga ik naar buiten en besef dat ik de laatste persoon ben. Alle tassen zaten al in de kofferbakken gepropt. Fijn, we gaan weer alles herindelen. Uiteindelijk is het gelukt en vertrekken we richting Leeds.

Aangekomen in Leeds, bevinden we ons ergens in het centrum. We rijden wat rondjes maar we zien geen klimhal. Het bleek dat coach Wally de verkeerde straatnaam had ingetypt in zijn navigatie speeltje. Met het juiste adres proberen we de hal nog een keer te vinden. Geen probleem, de hal bevond zich op 10 minuten afstand van onze huidige positie.

Het plan van vandaag was om routes te gaan klimmen in The Leeds Wall. Daar had ik zin in. We hebben wat gordels, materialen en touwen gehuurd om routes te klimmen. De gordel zat helemaal niet prettig maar de kleuren waar wel vet.

Ik vond de routes een beetje over gewaardeerd. Ze waren recht toe recht aan en een beetje fantasie loos. Jammer maar wel fijn dat ik even meters kon maken. Ik was niet verzuurd maar wel een beetje moe.

Verder bekijk ik wat ze in de klimshop te bieden hebben. Ik heb nog wat Engelse ponden over en geef die uit aan een boek wat ik nog niet heb gelezen: Jerry Moffatt – Revelations. Ik heb het laatste exemplaar te pakken en dat geeft een goed gevoel.

In de hal hebben we nog geluncht en daarna zijn we naar het vliegveld vertrokken. We leveren onze autosleutels in, checken in en wachten nog een uurtje op het vliegveld.

In het vliegtuig heb ik lekker geslapen. We komen veilig aan op Schiphol en ik neem afscheid van mijn teamgenootjes. Ik schud met iedereen handjes en zeg tot zondag of tot volgende week.

Ik krijg nog een aantal complimentjes over mijn site updates. Fijn om altijd hardcore fans te hebben.

Ik besluit nog een hapje te eten op Schiphol en coach Wally, Vera en Ferdinand vergezellen mij. Ik heb zin in een gezond diner maar we eindigen in de rij bij de Burger King. Ik probeer rustig mijn menu op te eten maar hoor Vera alweer roepen dat ik nog maar 1 minuut over heb om de trein te halen. Met mijn grote cola en frietjes ren ik achter Vera aan. De trein was dit keer op tijd vertrokken. We pakken de volgende trein en in Utrecht scheiden onze wegen. Wat is het fijn om weer thuis te zijn.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.