Ik lag heerlijk in mijn bed en hoorde Casper vroeg opstaan. We konden vandaag heerlijk uitslapen want we gingen pas om 11.15 uur vertrekken. Ik voel mij een beetje moe en besef dat ik waarschijnlijk niet genoeg heb geslapen. Ik besluit om een warme douche te nemen voordat ik ga ontbijten. Dat was heerlijk!

Mijn ontbijt bestaat vandaag uit wat sneetjes brood met pasta. Ik varieer wat met sneetjes brood met ham en drink weer een glas sinaasappelsap. Het weer buiten ziet er goed uit, maar toch gaan we vandaag binnen klimmen.

Dit keer gingen we niet naar Climbing Works maar naar City Bloc wat in Leeds ligt. We hebben afgesproken met het Oostenrijkse team om vandaag samen te boulderen.

In Leeds aangekomen valt het mij op dat dit best een klein halletje is. Het pand is groot maar bestaat niet alleen maar uit klim wanden. Ook hebben ze een vet skate paradijs!

Casper, Nicky, Michiel, Wouter en ik proberen nog even wat stunts uit te halen. Het wil allemaal niet zo soepeltjes lukken en gaan we terug naar de boulderhal.

De wanden zien er mooi uit en de boulders zijn leuk. Inmiddels is het Oostenrijkse team al gearriveerd. Ze doen gezellig mee en ik merk dat mijn huid op mijn vingers al aardig beginnen te slijten.

Na een paar uurtjes stoppen we ermee en gaan we buiten de deur lunchen.
Het Oostenrijkse team gaat er snel vandoor naar de tweede hal in Leeds. Ik ren nog snel langs hun auto’s en schiet wat plaatjes. Coach Wouter vraagt nog even om een adres bevestiging voor de tweede hal waar we weer samen gaan boulderen. Ze doen stoer en scheuren weg met hun Volkswagen stations.

De tweede hal in Leeds is The Depot climbing center. Het is een grotere hal dan City Bloc en ze hebben een mega dak om in te trainen.

Ik voel me leeg maar wil nog wel wat greepjes voelen in het dak. Ik kleed mij om en trek mijn schoenen aan. Ik loop naar het dak toe en sta perplex van hoe groot het dak is.

Fred, Channah, Nikki, Nicky, Wouter, Vera en ik klimmen stuk voor stuk door het dak. Casper is aan het boulderen en Michiel besluit het rustig aan te doen in de kledingshop. Na een stuk of 6 routes te hebben geklommen stop ik ermee. Ik spaar wat energie voor vrijdag.

In de avond hebben we besloten om een keer uit eten te gaan. Het was al laat en het had geen zin om nog boodschappen te doen en te koken want dat kost teveel tijd. 20 meter verderop zagen we een italiaans restaurant.

Daar liepen we naar binnen en besloot ik een mooie groepsfoto te scoren. Iedereen riep “Nee” maar toch kreeg ik mijn zin! Ik heb heerlijke pollo cacciatore gegeten, ik geef dit restaurant een 8. Goede bediening, snel geserveerd en heerlijke voorgerechten gekregen van het huis.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.