Ik had vandaag zin om lekker lang te slapen maar dat ging niet door. Om half 9 werd ik wakker en ging ik ontbijten. Ik zag buiten dat het weer niet zo best was terwijl het weer in Nederland veel beter is. Maar goed, ik ga aan tafel zitten en eet weer hetzelfde als gisteren. Toastjes met ham, yoghurt met muesli en drink nog wat sinaasappelsap. Ik schenk mijn glas lekker vol want vitamine c is goed voor mijn lichaam.

De planning wordt af en toe wat aangepast. Omdat het regent kunnen we vandaag niet buiten klimmen. We gaan naar Climbing Works om daar te boulderen.

Coach Wouter geeft aan dat we een wedstrijd simulatie gaan draaien. Ondertussen kunnen we gaan opwarmen en verzint hij 4 wedstrijd boulders voor de dames en heren.

Voor de uitleg van de wedstrijd boulders zegt coach Wouter dat we worden opgenomen en dat we een boulder moeten uitkiezen om die in ons hoofd te klimmen. In mijn ooghoek zie ik een statief en een video camera. Ook zie ik dat Freddie zijn iphone uit zijn broekzak tevoorschijn haalt. Ook Channah tovert haar camera tevoorschijn en ze nemen allebei wat boulders op. We gaan deze boulders later in de avond bekijken. Het waren 4 leuke boulders en vind ik dat ik nuttig heb getraind.

Onderweg naar huis gaan we nog even langs een elektro zaak. Coach Wouter was zijn kabel vergeten om de camera op de tv aan te sluiten en hoopt die in de elektro zaak te kunnen scoren. Ondertussen ziet Freddie een xbox en gaat lekker gamen. Casper en Nikki hebben een voetmassage apparaat gevonden en masseren hun handen. Ik slenter een beetje door de winkel en koop een computer spel en maak gebruik van de euro dat het voordelig is ten opzichte van de pond. Uiteindelijk heeft coach Wouter geen kabel kunnen vinden en gaan we richting huis om te lunchen.

Na de lunch vraagt coach Wouter wie er nog energie heeft. Nikki, Vera, Channah en ik steken onze handen op. We besluiten om met z’n allen weer richting Climbing Works te gaan voor een 2e training sessie. Ik kleed mij om en ga aan de slag. Fred doet niet mee en gaat mij persoonlijk coachen. Hij wijst mij boulders aan die ik moet klimmen. Bij elke boulder kijkt hij streng toe. Het geeft mij motivatie als iemand achter mij staat en toekijkt. Ik zie Nikki op de trainingswand series draaien. Ik vertel Fred dat ik ermee stop en ook series wil gaan draaien. Hij zegt ok, draait om en loopt weg.
Ik sluit mij aan bij Nikki en draai nog een aantal series mee. Ik voel mij moe worden en moet toch alles geven om die series af te maken. Het voelt goed, eindelijk eens wat meters!

In de avond hebben Casper en Michiel voor iedereen gekookt. We hebben pasta met zalm, spinazie en roomsaus op ons bordje gekregen. Dat ging er bij mij goed in. Nikki had nog een verrassing voor ons in petto, zij had fruitsalade klaar gemaakt.

Na het diner moest ik snel de wedstrijd beelden uit de camera krijgen. Met wat stuurprogramma’s van internet heb ik de camera op mijn laptop aangesloten. Het was gelukt, we konden de beelden nakijken op mijn laptop van onze wedstrijd simulatie. Ook Channah had haar video’s overgenomen op haar laptop. Daarna sloot Freddie zijn iphone aan op de tv. Zo hebben we toch alles kunnen bekijken en was dat erg leerzaam om terug te zien.

Het was een zware dag. Ik voel me leeg. Iedereen is zijn eigen ding aan het doen, Freddie is druk bezig op knopjes te rammen op zijn psp, Michiel wat filmpjes kijken op zijn laptop, Nicky aan het chatten op skype, Casper met zijn iphone aan het spelen, Channah was naar bed, Nikki, Wouter, Vera, Marjolein waren in een andere kamer. Ik blijf in de woonkamer om nog een verhaal te schrijven voor mijn website. Het was voor mij een late nacht geworden maar gelukkig was mijn verhaal online!

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.