Vanmorgen om 9.30 uur ging mijn deurbel. Snel deed ik mijn badjas aan en stormde de trap af. Het was een Nieuwjaarscadeau van Boreal, vers uit Spanje!

Boreal box

Ik kreeg een formulier in mijn handen gedrukt waar ik mijn handtekening moest neerzetten zodat ik het pakketje in ontvangst kon nemen. Ik pakte snel mijn Zwitserse zakmes en sneed de doos voorzichtig open om te zien wat erin zat.

Boreal

Een deel van het pakketje bestond uit nieuwe Boreal schoenen om te testen. Het waren de Tribal klimschoenen. Cool!

Boreal Tribal

Nu wat informatie voor klim nerds. De schoenen wegen 420 gram. Bovenkant is elastisch en de zool is van FS-Quattro rubber. Het rubber voelt wat steviger aan dan de huidige Falcon schoenen waar ik op klim. Er zit een leuk patroon op de schoen en de hak zonder randjes voelt flexibel aan.
Ik heb de tijd met een stopwatch gemeten hoe snel ik deze schoenen kan aan en uittrekken. Met een gemiddelde tijd van 4.2 seconden en 2.15 seconden heb ik een nieuw persoonlijk aan en uittrek record. Deze schoenen zijn uitermate geschikt voor elke klimmer met precisie. Gezien de vormgeving en optimaal comfort geef ik deze schoen een 8,5.

Bedankt voor het pakketje Boreal.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.