FreyrVandaag heb ik een dagje buiten geklommen met de familie Fuchs en Ulf Lennertz in Freyr. Ik heb nu ook wat meer tijd en train wat serieuzer om buiten lekker te kunnen klimmen. Ik had nog een project open staan van een tijdje terug wat ik wilde afmaken.

En vandaag was het zover, ik heb John Bee Delight Watch 8a uitgeklommen. Het voelde heerlijk, ik had nog wat energie over en wilde nog een andere variant hiervan klimmen namelijk Analsazi 8a. Ook deze route ging erg steady, de crux ging prima, maar net een paar meter voor de ketting gleed mijn voet van een tree! Helaas, maar de volgende keer als ik weer in Freyr ben, heb ik nog een leuke route om af te maken.

Ulf en Heidi waren bezig in Heroine 7a. Het ging erg goed met Heidi maar het lukte haar net niet om de route uit te klimmen. Ulf heeft deze route geklommen en vond het een aanrader. Suan heeft nog wat bewegingen herhaald in John Bee en vond het wel best.

We hebben onze dag afgesloten met een diner bij de Chamonix. Ik heb vandaag heerlijk geklommen en wie weet ben ik binnenkort weer in Freyr te vinden.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.