Boulder 2Vandaag was ik samen met Dirk Mol, Timo Tak, Ulf Lennertz en Jaap Maaskant naar Bussum gereden voor Boulder 2. Het is de tweede boulder kwalificatie competitie om voor het NK Boulderen te kwalificeren. Ik had vandaag echt zin om een dagje te boulderen. Er waren veel moeilijke boulders gebouwd maar vandaag was het blijkbaar niet mijn dag.

Overigens schoot bondscoach Wouter Jongeneelen en nog veel supporters mij te hulp om mij door een boulder heen te werken. Ik kreeg zelfs tips van Vera Zijlstra, Ferdinand Schulte en Casper ten Sijthoff, een stel echte boulderaars! Bedankt mensen maar de boulders waren niet echt voor mij gebouwd of is dit een teken dat ik te slap ben? Ik weet het niet, ik eindigde vandaag als 11e.

Dirk en Timo haalden allebei de finale. De finales bestond uit veel volumes en weinig grepen. Ook leuk, maar iedereen moest er toch hard voor werken om een boulder uit te klimmen, met bloed, zweet en geen tranen. Voor de uitslagen, klik hier.

Ik heb me toch wel een dagje vermaakt met alle mensen om mij heen en nog bedankt voor de lekkere natural powerbars, moeder van Nicky. Voor nu richt ik me even niet meer op boulderwedstrijden maar op routes. Tot over een maand THEA.

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.