Back to BleauVan de week had ik mij opgegeven voor de Back to Bleau event in Rock Steady te Bussum. Na anderhalf uur rijden kwamen Alexander Ledovskikh en ik aan. Het was gelukkig droog weer want de boulders waren te vinden in de boulder tuin. Het was leuk om wat bekende gezichten te zien zoals Rens Schop, Victor Burger, Niek Fransen, de Fuerza dames en natuurlijk mijn sponsors Ad Siemons en Jort Veen. Al gauw besloot ik om met Rens alle boulders langs te gaan. Er waren 62 boulders in totaal en ik had ruim 40 boulders gedaan. De tijd is voorbij gevlogen en gelukkig had ik de finale gehaald.

Er waren twee finale boulders met 2 pogingen (flash) voor zowel dames als heren. De eerste boulder ging niet zo lekker maar de tweede boulder had ik in de eerste poging. Met deze score ben ik eerste geworden! Alexander is als 4e geëindigd. Ook hij was tevreden met zijn resultaat. We hadden allemaal honger na al dat boulderen, dus een barbeque was erg lekker en ook gezellig.

Dit is mijn eerste overwinning en ik ben blij met mijn resultaat.
Bedankt Rock Steady en de organisatie van Back to Bleau voor dit leuke event.

De resultaten:

Heren Dames
1. Truong Ngo 1. Femke Prijs 2. Niek Fransen 2. Channah Brandsema 3. Wolter Westdijk 4. Alexander Ledovskikh

Language
Sponsors
Tags
Socials
Archive
Search
Contact
Voor vragen over de website, klik hier.